Maleren

The Painter:  Velkommen til malerens // Skriverier.


Maleren // The Painter: Evigt søgende efter tegn på liv, en evig længsel efter nye kombinationer, hvor de mange strøg forvandler den bløde farve på det ru canvas til et landskab som kun er i mit univers. At mestre dette er en lang kamp som kun kan kæmpes alene. I mit rum. Herligt at mit rum er rundt.

Men det er så vildt fedt at skabe noget unikt. Gid i kan fornemme bare en flig af det jeg ser og gid i vil finde mine udskejelser unikke!

Det er en gave lidt ud over det vanlige at være maler som jeg. Alle kan sku slå et søm i et bræt, men at trænge ind i de inderste snirkler af en kringlet hjerne som min, ja det kræver en næsten overnaturlig evne..

Det tager mange års øvelse // forsøg. En sær kombination af lyst,  ophobning af ideer og en lige så sær følelse af rytmisk vibrerende udladning.

At kæmpe på den slagmark, som jeg har valgt for at opnå det perfekte værk, er en uafbrudt kæmpen med // imod mine indre følelsers vold.


Det er så en vild underlig og frustrerende oplevelse at kun ganske få individer af denne verden forstår mine udskejelser.

Men igen den fest jeg har, hver gang der skabes er ubeskrivelig, så igrunden går alt op i en højere enhed.

For mig består det ecentielle i at forsøge at kortlægge // mestre det indre univers. Dette er nok det mest uudforskede sted overhovedet, selv om vi mennesker har så meget tid og evne/lyst til at finde løsninger på alt.

Kom til mit fine galleri og få en god snak om emnernet, se dybden i mine billeder.

 

Kom og se om du forstår den billedkunst jeg skaber:


                                      

K.Bosen en kold&klam Januar nat 2020.